Som medlem af Fisketorvets fordelsklub vil du modtage nogle ekstra gratis goodies til Pokémon GO Community Day på Fisketorvet. Du kan oprette dig i vores fordelsklub via siden her

Du vil modtage et fysisk eksklusivt Pokémon GO Level Badge. Der vil ikke være noget ekstra in-game indhold og alle Pokémon GO-spillere er velkomne.

Ja, du vil få en særlig fysisk belønning: Et Pokémon GO Level Badge! Badget vil variere i forhold til dit Level i Pokémon GO: Level 10, 20, 30 eller 40.

Alt in-game indhold er ens for alle. Alle Pokémon GO-spillere er velkomne på Fisketorvet. På denne specielle dag har vi sørget for Team Lounges og goodies. Lures vil være aktiveret hele dagen fra kl. 09.00-21.00 allerede fra d. 9. februar til og med 26. februar.

In-game indhold vil ikke ændre sig under dette specielle event på Fisketorvet. Som altid vil Gyms og Raid Battles være tilgængelige.

Pokémon GO Community Day er organiseret af Niantic og er et gratis event over hele verden i tidsrummet 11.00-14.00 (GMT+1), og man behøver ikke at registrere sig for at deltage. For at fejre denne dag med fællesskabet, arrangerer Fisketorvet i samarbejde med Niantic et gratis event med Team Lounges og ekstra goodies, hvis du registrerer dig til eventen, eller hvis du er medlem af Fisketorvets fordelsklub. Der vil være Team Lounges og goodies. Lures er aktive hele dagen fra kl. 09.00-21.00 med start d. 9. februar til og med 26. februar.

Pokémon GO Community Day-events vil finde sted d. 24. februar på følgende lokationer: o Fisketorvet i København (Danmark)

Tidspunkt for Pokémon GO Community Day er fra kl. 11.00 til 14.00 (GMT+1). Fisketorvets event vil fejre Pokémon GO Comminuty Day fra kl. 10.00-20.00.

Det eksklusive Pokémon GO Level Badge er kun for registrerede spillere. Men ved slutningen af eventen vil Fisketorvet dele de resterende badges ud, som ikke er blevet afhentet. Så kom og vær med, hyg dig med de aktiverede Lures hele dagen og tag denne ekstra change!

Registrering vil være nominativ og ikke mulig at overdrage.

For at sikre at denne belønning er speciel og unik, kan vi ikke uddele ubegrænset antal af badges. Fisketorvet er dog stadig åben for alle.

Træner, hvis ikke du kan få adgang til registreringsplatformen, så betyder det at den nu er offline. Men følg med på vores Facebook-side, hvor vi vil udstede ekstra badges!

Badge er kun til registrerede trænere, men ved eventens afslutning vil Fisketorvet dele de resterende badges ud, som ikke er blevet afhentet. Så kom og vær med, hyg dig med de aktiverede Lures hele dagen og tag denne ekstra change!

Først skal du registrere dig på registreringsplatformen i tide. Det gælder efter først-til-mølle-princippet. Herefter skal du møde op til eventen på Fisketorvet d. 24. februar, hvor du skal fremvise din registreringsbekræftelse, ID samt din Pokémon GO-app, så du kan vise dit level inde i appen. Bare rolig, du har hele dagen til afhente dig badge under eventen.

Du skal medbringe følgende: ID, bekræftelsesmail og din Pokémon GO app, hvor du skal vise dit level.

Ja vi tjekker dit level i Pokémon GO appen for at kunne give dig dit eksklusive Pokémon GO Level Badge.

Al officiel dokumentation med billede samt navn kan bruges. Husk venligst både ID og registreringsbekræftelse på dagen for Pokémon GO Comminuty Day-event.

Trænere under 13 år kan ikke registrere sig.

Træner, hvis du har modtaget en bekræftelse på websiden, men ikke har modtaget en bekræftelse på mail, har du måske tastet en forkert e-mailadresse. Vi kan stadig finde din tilmelding. Send os venligst en mail til: support@gocommunityday.com

Ja, registering er kun nødvendig for at modtage et eksklusivt Pokémon GO Level Badge. Oplevelsen i spillet vil være den samme i shoppingscenteret uanset bagde eller ej og alle Pokémon GO-spillere vil kunne nyde de aktiverede Lures hele dagen!